Sosialt ansvar og entreprenørskap
Vi serverer sunn og ernæringsriktig mat. Høy mattrygghet gjennom HACCP og utvalgte, godkjente kvalitetsleverandører.
Vi tilstreber å kjøpe inn mest mulig lokalproduserte råvarer. Vår «no fly» policy gjør at vi unngår råvarer som er blitt transportert med fly. Vi benytter heller ikke råvarer som er produsert i oppvarmede drivhus.
I våre restauranter har vi en målsetting om at måltidene skal inneholde 70 % vegetabilske og 30 % animalske råvarer.
Vi arbeider i henhold til retningslinjene for Miljøfyrtårn bedrifter, og holder pt. på med en sertifiseringsprosess.
Vi følger retningslinjene gjeldende for Inkluderende Arbeidsgiver
Vi er medlem av NHO
VÅRT VERDIGRUNNLAG OG LEDESTJERNER
- Ærlige - Vi er en åpen bedrift og vi våger å være ærlige
- Modige - Vi tør å ta våre egne valg og står for det vi mener
- Faglige - Vi er stolte og dyktige matfolk
- Inkluderende - Vi har medarbeidere med mangfoldig bakgrunn og erfaring, og vi lytter til hverandres meninger
- Bærekraftige - Vi jobber aktivt for å redusere miljø- og klimabelastningen knyttet til vår drift
- Trivelige - Vi trives med hverandre