Sosialt ansvar og entreprenørskap

kaffe

Vi serverer sunn og ernæringsriktig mat. Høy mattrygghet gjennom HACCP og utvalgte, godkjente kvalitetsleverandører.

Vi tilstreber å kjøpe inn mest mulig lokalproduserte råvarer. Vår «no fly» policy gjør at vi unngår råvarer som er blitt transportert med fly. Vi benytter heller ikke råvarer som er produsert i oppvarmede drivhus.

I våre restauranter har vi en målsetting om at måltidene skal inneholde 70 % vegetabilske og 30 % animalske råvarer.

Vi arbeider i henhold til retningslinjene for Miljøfyrtårn bedrifter, og holder pt. på med en sertifiseringsprosess.

Vi følger retningslinjene gjeldende for Inkluderende Arbeidsgiver

Vi er medlem av NHO

VÅRT VERDIGRUNNLAG OG LEDESTJERNER

  • Ærlige - Vi er en åpen bedrift og vi våger å være ærlige
  • Modige - Vi tør å ta våre egne valg og står for det vi mener
  • Faglige - Vi er stolte og dyktige matfolk
  • Inkluderende - Vi har medarbeidere med mangfoldig bakgrunn og erfaring, og vi lytter til hverandres meninger
  • Bærekraftige - Vi jobber aktivt for å redusere miljø- og klimabelastningen knyttet til vår drift
  • Trivelige - Vi trives med hverandre

UtskriftE-post

For å gi deg den beste opplevelsen på nettsidene våre, benytter vi informasjonskapsler.