• Hjem
  • Måltidsløsninger

LOKAL SMAK – GOD MAT

God mat kommer gjennom kompetente medarbeidere. Det er våre ansatte som hver dag er ute på jobb hos våre kunder som skaper gode måltidsløsninger og tilfredse gjester.

Vi mener at maten skal produseres nærmest mulig kunden. Da er den best, ferskest og mest tilpasset gjestenes behov. Moderne, sunn og smakfull.

Mat, drikke og måltidsløsninger skal tilpasses de ulike bedrifters dagsrytme, behov og anledning. Eksempel på dette er frokost, lunsj, middag, kaffebar, møtemat, gjestebespisninger og ulike bedriftsarrangementer.

God kvalitet koster ikke mer. God kvalitet er ikke synonymt med et stort utbud, men med stor variasjon og omtanke for det vi serverer.

Vår matfilosofi

Vi serverer sunn og ernæringsriktig mat.

Vi tilstreber å kjøpe inn mest mulig lokalproduserte råvarer og benytter lite industrialiserte produkter.

I våre restauranter har vi en målsetting om at måltidene skal inneholde 70 % vegetabilske og 30 % animalske råvarer.

«No fly policy» - vi unngår råvarer som er blitt transport med fly. Vi benytter heller ikke råvarer som er produsert i oppvarmede drivhus.

Høy mattrygghet gjennom HACCP og utvalgte, godkjente kvalitetsleverandører.

Vi lager kun mat vi selv ønsker å spise.

  • Forskjellig fordi vi bruker mer lokale råvarer, og tilbereder maten nærmest mulig kunden
  • Bedre fordi det ikke er nok med god mat – det skal være riktig mat
  • Variert fordi samarbeidet med våre leverandører er sterkere

 

mat

 

UtskriftE-post

For å gi deg den beste opplevelsen på nettsidene våre, benytter vi informasjonskapsler.